Watch Hill Beach Cottage får en dristig makeover

Watch Hill Beach Cottage Gets Bold Makeover

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-01-1 Kindesign



Denne tradisjonelle stranden hytta får en makeover av Kate Jackson Design , som ligger langs kysten i kystlandsbyen Watch Hill, Rhode Island. Den 900 kvadratmeter, tre soverom, to bad hytte ligger ved siden av hovedhuset og brukes av kundene barn og barnebarn i helgene og sommerferien. Designeren holdt seg for det meste til den estetiske stranden hytte, men likevel unngå typiske nautiske interiører rundt området. 'Jeg visste at jeg måtte presse konvolutten litt med denne hytta, fordi plassen ville bli okkupert av mine klients barn og barnebarn, som er unge og hippe og ønsker et rom som gjenspeiler deres ungdommelige ånd,' sier Jackson. Designutfordringen i denne hytta la til overraskelseselementer i sammenheng med en tradisjonell strandhyttefølelse.



Stuen bringer om sommeren en fyldig sofa og et tilfeldig plassert kast som deler rommet med klientenes forvitrede koffert. Jackson er en stor fan av fiken-blad-putetrykk. 'Jeg er veldig glad for å se Peter Dunham lage et så nydelig stoff med fikenblad, det er en fin måte å gå botanisk uten å gå over bord med blomster,' sier hun.

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-02-1 Kindesign



På grunn av stuenes unike planløsning, overtalte Jackson sine klienter til å omfavne et kremfarget hudteppeteppe versus et forventet rektangulært sisalteppe.

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-03-1 Kindesign

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-04-1 Kindesign



'Jeg fant disse kurvestolene fra midten av århundre på nettet og forankret dem til i dag med tekstiler,' sier Jackson. Designeren innrammet også sjøsvamper og korallstykker i drivvedrammer.

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-05-1 Kindesign

Kina-skapet i bakgrunnen til dette bildet pleide å være fylt med uoverensstemmende retter og porselenstykker. Jackson ga kabinettet et nytt liv ved å fjerne de urørte delene og fylle hjørneskjermen med miniatyroljeduker, vintage lærbøker og familiegjenstander.

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-06-1 Kindesign

kjøkkenskap ideer for små kjøkken

En stripet korsryggpute og et innrammet korallstykke styrer spiseplassen i retning av sjarmerende kysthytte stil .

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-07-1 Kindesign

Jackson byttet ut den originale lysarmaturen i messing og krystall i spisestuen med en morsom turkis armatur skreddersydd for å passe til rommet i liten skala. Pottery Barn-spisesettet ble malt i matt svart og hvitt for bedre å vise lysekroneens prangende farge.

som spiller thanos i ny avengers-film

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-08-1 Kindesign

Designeren fant vintage-postkort av Watch Hill på eBay og innrammet dem i spisestuen. De bølgende åsene og de omkringliggende hagene blir ført innendørs med grønne planter og blomster i vaser.

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-09-1 Kindesign

En frokostkrok gifter seg med en tradisjonell hyttefølelse (perlebrettpanel og tak) med fargerike aksenter (slagkraftig putemønster og blågråt servise).

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-10-1 Kindesign

Den taubelagte hemsengen er en nikk til hyttens nautiske røtter i White Hill hytta ligger bare noen få minutter fra stranden.

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-11-1 Kindesign

Vintage saris gjort til shams og styrke deksler dikterte Jacksons designsti i soverom . “Jeg fant sariene på nettet og tenkte at de ville gjøre et eklektisk tillegg til plassen. Gjennom hele prosessen gikk jeg bare med det jeg følte at jeg hadde lyst til å se og føle på en strandhytte, sier hun.

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-12-1 Kindesign

Når det gjaldt å kle på eikegulvene, valgte designeren fuskepels over sisal eller jute i dette hjørnesoverommet. 'Alle forventer naturlige fibertepper i en strandhytte, så det er forfriskende å se forskjellige teksturer blandet med biter som føles komfortable og kjente,' sier Jackson.

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-13-1 Kindesign

Se Hill Cottage-Kate Jackson Design-14-1 Kindesign

Jackson sier at hun var heldig å ha carte blanche med hvert rom i gjestehuset. Det mest minneverdige øyeblikket under designprosessen skjedde den siste dagen for installasjonen, klientene hennes hadde kommet til hytta og etterlatt henne en telefonsvarer som fortalte henne hvor mye de elsket hyttens nye utseende.

Bilder: Nat Rea Photography