Spektakulær Cape Town hjem med vidstrakt fjell- og havutsikt

Spectacular Cape Town Home With Expansive Mountain

OVD 919-SAOTA-01-1 barnedesign



OVD 919 er et spektakulært boligprosjekt fullført i 2014 av SAOTA arkitekter, som ligger på en fjellrygg under Lions Heads, i Cape Town , Sør-Afrika . Hjemmet ligger på et bratt sted, med enestående 360 ​​graders utsikt over Robben Island i nord og Camps Bay og De tolv apostlene i sør. Selv om å oppnå disse synspunktene var avgjørende for prosjektet, måtte de også balanseres nøye for å oppnå det nødvendige privatlivet som huseierne trengte for sin livsstil. Boområdene ble designet som et åpent konsept, med en sømløs innendørs og utendørs forbindelse for å forbedre hverdagen. “Arkitekturen trengte fokus på å skape en moderne , ryddig og skulpturell bygning, ”sa Tamaryn Fourie, senior medarbeider og prosjektmedlem. Bygningen av boligen i en bratt skråning betraktet arkitektene som en sensitiv designtilnærming, noe som begrenset utgravningen. Sekundære rom ligger på lavere nivåer og to etasjer er plassert over åsen, som er vert for de viktigste boarealene, bassengterrassen og hagen og de private områdene (soverommene) på øvre nivå. Den nøye vurderte interiørdelen av prosjektet ble utført av Studio Parkington Design Consult .



Elsker du SAOTA-designede hjem like mye som oss? Se flere av deres prosjekter omtalt på 1 barn design ved å klikke på lenken her .

OVD 919-SAOTA-02-1 barnedesign



“Ved ankomst til et mellomnivå lokker man seg gjennom hovedgarasjen med dobbelt volum og graffitivegger mot skaftet av lys og sprut av landskapsarbeid som kommer fra det innglassede inngangsområdet utenfor. Skulpturelle tømmerkledde trapper vikler seg rundt et sentralt plassert glassheis og tar en til de øvre nivåene av huset, sier Philip Olmesdahl, SAOTA-direktør og prosjektmedlem. Romene får et gallerifølelse, og understreker tegningen til denne fascinerende eiendommen med sitt kjevefallende fjell og hav.

OVD 919-SAOTA-03-1 barnedesign

'Gjennom hele dette nivået blir grenser uskarpe, og det er en fantastisk kontinuitet mellom indre og ytre levevis - det er et hus for alle årstider og spiller av stemningen i klimaet og det omkringliggende landskapet,' sa Tamaryn Fourie.



den lovede utgivelsesdatoen for neverland sesong 2

OVD 919-SAOTA-04-1 barnedesign

Med polert betonggulv som løper gjennom hele hjemmet og strekker seg til utendørs, er det følelsen av en sømløs flyt. Soverommene viser tidløs eikegulv for varme og karakter. Hovedsoverommet retrett ligger på øverste nivå og sett tilbake fra den sørlige grensen som hjemmet deler med en nasjonalpark for økt privatliv. 'En ekspansiv planter utenfor hovedsoverommet gjentar viktigheten av de naturlige omgivelsene og deres tilknytning til havutsikten utover,' bemerket Philip Olmesdahl.

OVD 919-SAOTA-05-1 barnedesign

OVD 919-SAOTA-06-1 barnedesign

OVD 919-SAOTA-07-1 barnedesign

OVD 919-SAOTA-08-1 barnedesign

OVD 919-SAOTA-09-1 barnedesign

OVD 919-SAOTA-10-1 barnedesign

OVD 919-SAOTA-11-1 barnedesign

disney plus på smart tv samsung

OVD 919-SAOTA-12-1 barnedesign

OVD 919-SAOTA-13-1 barnedesign

OVD 919-SAOTA-14-1 barnedesign

Bilder: Adam Letch / Dette prosjektet ble sendt til 1 Kindesign med tillatelse fra SAOTA

L: Carlovd 919OVD9191_MediaPublish_CF_carls.pdf

L: Carlovd 919OVD9191_MediaPublish_CF_carls.pdf

L: Carlovd 919OVD9191_MediaPublish_CF_carls.pdf

L: Carlovd 919OVD9191_MediaPublish_CF_carls.pdf

L: Carlovd 919OVD9191_MediaPublish_CF_carls.pdf