Bouldin Creek Residence sentrert rundt et eiketre i Texas

Bouldin Creek Residence Centered Around An Oak Tree Texas

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-01-1 Kindesign



Bouldin Creek Residence ble designet for en ung familie av Silverthorn Contracting and Design sammen med Restrukturering Studio , lokalisert iet historisk distrikt i Sør-Austin, Texas. Eieren er entreprenør og interiørdesigner samt mor til fire. Da hun gikk ut for å bygge sitt drømmehus, hadde hun noen designdilemmaer, for eksempel et smalt parti i en bratt nedoverbakke, samt et levende eiketre i sentrum av eiendommen, en erodert bekk(uten løfte om kommende fylling), 'McMansion' -regler for hjemmestørrelse og behovene til hjemmelærte barn, samt en hjemmefra mann. Bygget i 2012, går det 3,695 kvadratmeter store huset nedover en skrånende del, med økt løft når det går. Det er blitt klemt rundt eiketreet i midten, og et dekk bryter treet, noe som gjør det til midtpunktet i designet.



Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-02-1 Kindesign

'Vi ønsket at [huset] skulle være moderne,' sier Gonzalez, 'men også å ha en vintage, industriell følelse.' Denne estetikken sees best i stuen, hvor antikke stoler blander seg med synlige stålvinduer, og fiskebeinsgulvet støter mot gipsfinishen på peisen.



Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-03-1 Kindesign

Det klassiske Rumford Peis skyver varmen inn i rommet og varmer lett stuen og kjøkkenet. Stålet over åpningen er strukturelt, men i stedet for å plassere en finér på toppen, lot huseieren den være utsatt, noe som øker den industrielle følelsen av rommet. Hun ønsket også en mantel med tilstedeværelse, men det ga ikke rom for gjenstander plassert på toppen. Dette stykke bjærget tre - spissen av en gammel pylon som er mudret fra bunnen av Colorado River - virket.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-005-1 Kindesign



Kontoret sitter på forsiden av huset, borte fra hjemmeskoleaktiviteter. Mannen jobber hjemmefra, og her er det stille nok til konferansesamtalene sine.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-05-1 Kindesign

Gjennom hele huset brukte eierne gjenvunne gjenstander. Lysekronen er en koblet armatur, og de synlige takbjelkene, som er strukturelle, er berget tre.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-06-1 Kindesign

På kjøkkenet består benkeplaten av Carrara-marmor, skapene er hvite og en lysegrå og en hvit lysekrone henger over øya. Backsplash og hette er tavle malt med eggeskall. Hyllene er gjenvunnet tre fra et tidligere spaghettilager i Austin sentrum. Brakettene er repurposed fra de spesialbygde stålvinduene.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-07-1 Kindesign

Kjelleren kom som en ettertanke, men var et enkelt tilskudd. Etter å ha gravd ut en 8-fots seksjon med gjenfylling, bygde teamet en betongvegg og et trappesett til første etasje. Det rå, eksponerte rommet fungerer bra for filmkvelder og som et stille rom som er atskilt fra første etasje.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-09-1 Kindesign

Et pulverrom ligger under trappen, og til venstre er kontoret. Dørene, begge berget, var en del av huseiernes funn mens de ventet på tillatelsene. Arkitekten designet åpningene for å passe til dørene som hadde dørene på stedet, gjorde tilpasningen enkel.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-10-1 Kindesign

I krysset mellom inngangsporten og to trappetrinn møtes hovedgulvelementene. Hjemmets inngang sitter på en betongplate, så er det trinn ned til et utkraget fundament (det flyter over eikens røtter) med tregulv ferdig med en grå flekk. Trappen er furu, beiset i mørk ibenholt.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-08-1 Kindesign

'Den andre historien om et hjem blir vanligvis neglisjert,' sier huseieren, 'så jeg ønsket å gjøre noe interessant.' Gangen fungerte som et av de engasjerende rommene. I stedet for å forlate en smal gang hvis eneste bruk var for passering mellom rom, utvidet designeren og arkitekten banen til å skape en lesekrok.

De gjentok også bjelkene fra underetasjen og installerte hyller fra overflødig vindusstål. På den andre siden av vinduene svai de øvre grenene av eiketreet og gir et beroligende syn.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-11-1 Kindesign

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-12-1 Kindesign

Hovedsoverommet har vidstrakt utsikt over bekken og løvverk utover de skrå vinduene fremgang fra 9 fot til 12½ fot. Sengen, laget av en gammel industriell stålrist, er fokuset på rommet.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-04-1 Kindesign

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-13-1 Kindesign

Både det frittstående karet og forfengelighet - en omgjort belgisk arbeidsbenk - var funn som huseieren oppdaget under den lange tillatelsesprosessen. Karet oppdaget hun som en gulvmodell hun ventet til den ble solgt med rabatt på slutten av sesongen.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-14-1 Kindesign

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-15-1 Kindesign

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-16-1 Kindesign

For nå sover tre av barna i ett stort soverom (den yngste er fortsatt i en barneseng). Da huset ble innrammet, planla huseieren å legge på den suspenderte soveplassen, og hun fikk rammene til å bygge ekstra støtte i veggen. Hun la også til solid tau som kobles til takstol og en stige som også gir strukturell støtte.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-17-1 Kindesign

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-18-1 Kindesign

Ståldørene åpnes som tradisjonelle hengslede dører (for rask tilgang inn og ut), men de brettes også sammen for å skape åpen tilgang til utearealene. Huseieren ønsket å kunne flytte spisebordet utenfor hvis hun ville, og de spesialbygde trekkspilldørene oppfyller denne forespørselen.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-19-1 Kindesign

Eiken tar all fokus på dekk. Huseieren hyret en arborist for å hjelpe til med å bevare treet, og arkitekten designet huset for både å imøtekomme behovene til treet og markere det. Nede på dekk og tre glassvegger vender mot bagasjerommet, og oppe ser et vinduegalleri ut på grenene.

dekorere med nøytrale farger stue

Dekket og en del av hjemmets fundament er utkraget, slik at hjemmet kan sitte over treet og etterlate røttene uforstyrret. For dekkmaterialet valgte huseieren garapa-tre, som fungerer som ipe, men er betydelig billigere. Det ubehandlede treet har falmet for å koordinere med finishen på innergulvet.

Bouldin Creek Residence-Restructure Studio-20-1 Kindesign

En sidegård gir plass til lek, og en sti med løse steiner fungerer som en svale for å lede regnvann til bekken. Hjemmet sitter også på brygger sunket 40 fot i bakken, noe Coel konstruerte for å forhindre at hjemmet beveger seg på grunn av gradvis bekkerosjon eller flom.

ouldin Creek Residence-Restructure Studio-21-1 Kindesign

Egendefinerte stålvinduer ble bygget på stedet og strekker seg fra gulv til tak. Gonzalez's ektemann lever av mantraet 'Jo mer lys, jo bedre', men siden de flyttet inn, har de lagt til gardiner.

ouldin Creek Residence-Restructure Studio-22-1 Kindesign

Bilder: Michael Hsu

ouldin Creek Residence-Restructure Studio-23-1 Kindesign

Tomteplanen skisserer vanskelighetene med å utforme huset. Den store grønne sirkelen representerer baldakinen til eiketreet og viser hvilket hinder det var å jobbe rundt. Coel gjorde plass til treet og klarte også å få bygodkjenning for å flytte huset nærmere gaten og lenger fra bekken.

ouldin Creek Residence-Restructure Studio-24-1 Kindesign

ouldin Creek Residence-Restructure Studio-25-1 Kindesign